LEDVANCE markası, şirketimizin ruhunu yansıtmaktadır. Dijital çağda ve insanların birbiriyle bağlantılı günlük hayatlarında ışığın rolünü tanımlamak istiyoruz. Şirket adımız, vaadimizi yansıtmaktadır. Hedefimiz, aydınlatmayı ileri düzeye taşımaktır. LEDVANCE, 100 yıllık mirasından yararlanarak yüzünü geleceğe dönebilir, böylece öncü lamba ve armatür üreticisi pozisyonunu daha da güçlendirebilir.

LEDVANCE

Çeşitli pazarlarda başarı kazanmak için güçlü markalar

ABD ve Kanada’da iyi tanınan ve köklü SYLVANIA markası, tüm ürün kategorilerinde kullanılmaktadır. LEDVANCE, OSRAM markasını kullanma hakkına da sahiptir.

Akıllı ev ve LED armatür alanlarında tüm tüketici ürünleri, marka değiştirme programımız tamamlanana kadar kısa süreliğine OSRAM markası altında satılacaktır. Daha sonra bu segmentte ürün markası olarak LEDVANCE adı kullanılacaktır.

Mimarlar ve zanaatkarlar gibi profesyonel müşterilerimize toptan satılan LED armatürler için ürün markası olarak LEDVANCE adını kullanacağız. LEDVANCE, işletme faaliyetlerinin desteklenmesi için önümüzdeki birkaç yıl tamamlayıcı marka olarak OSRAM adını kullanabilir.

Ledvance

LEDVANCE’nin marka yapısı

Marka yapımız, üç ana temel üzerinde yükselir

Mükemmeliyete ulaşmak için çabalamak

Son derece güçlü kuruluş yapımız ile yetkin ve motive çalışanlarımızdan gurur duyuyoruz. Çalışanlarımız sorumluluk üstlenir, gerekli hesaplamaları yaparak risk alır ve cesur kararların altına imza atar. Çalışanlarımızın, profesyonel becerilerini geliştirme ve daha fazlasını öğrenme isteğine güveniyoruz. Ancak bu sayede başarımızı daim kılabiliriz.

Çığır açmak

İşimize bağlı, çevik ve cesuruz. Yeni rotalar keşfetmek için alışılmışın dışına çıkıyoruz. Sektörümüzdeki hızlı değişimi; yeni ürünler, yeni pazarlar ve yeni fikirler üretmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Daha ötesine ulaşmak mümkünse iyi olanla yetinmeyiz. Bu yüzden yaratıcı düşünceyi destekliyor, yenilikleri ödüllendiriliyoruz.

Birlikte kazanmak

Birbirimize güveniyoruz. Birbirimizle temasa geçiyoruz. Kuruluş hiyerarşisinin tümünde, bütün bölümlerde ve departmanlarda açık bir şekilde ve doğrudan iletişim kuruyoruz. Dinliyor, görüşlerimizi belirtiyor ve birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Hem şirket içinde hem müşterilerin karşısında ekip çalışmamız ve işbirliğimizden ötürü kendimizle gurur duyuyoruz. Uzun vadeli, güvenilir ilişkilerimizi işte böyle kuruyoruz.

Alıntı: https://www.ledvance.com.tr/sirket/ledvance-hakkinda/markamiz/index.jsp