ANTİMİKROBİYAL ÜRÜNLER

 

Ticari binalar, ofisler, hasteneler vb. Alanlar için Sistem armada antimikrobiyal seri
Dış alanlar, otoparklar, nemli ortamlar vb . alanlar için Plexo IP55 antimikrobiyal seri
Konut, villa, siteler vb. Yerleşim alanları için şık dizaynı ve çok geniş ürün yelpazesi ile Celest antimikrobiyel ürünler.

Legrand Ürün portföyüne antimikrobiyal farklı seriler katmıştır. Bilindiği üzerine günümüzde artık hijyen çok daha önemli bir kriter haline gelmiş olup insanlar evlerinde, işyerlerinde, hastaneler vb. Birçok alanda kalıcı hijyen şartlarını sağlamak istemekteler. Dokunduğumuz bir çok yerde hiç farkında olmadan binlerce mikrop ile temas etmiş oluyoruz ve bu temas bize dokunulan yerdeki tüm mikropların geçmesini sağlıyor.

Yapılan araştırmalarda çok sık kullandığımız bazı materyeller üzerinde örnek bilgisayar klavyesi, anahtar prizler, kapı kolları vb ürünlerde bu mikrop veya virüs oluşumu çok daha yoğun ve tehlikeli düzeydedir.
İşte bu sebepten dolayı özellikle ortak kullanım alanlarındaki yukarıda saydığımız kısımlar veya farklı ürünler olsun insan sağlığı açısından çok tehlikeli mikro organizmalar barındırabilir. Bu gibi alanlarda kullanılan ürünlerde bu tehlikelere karşı güvenli olmalıdırlar yani antimikrobiyal ürün olmalıdırlar.

SİSTEM ARMADA, PLEXO IP55 VE CELEST SERİSİ İLE MİKROP VE VİRÜSLERDEN KORUNABİLİRSİNİZ

Herkes tarafından tanınan ve kullanım alanı çok geniş olan Sistem Armada, Plexo IP55 ve CELEST serisi antimikrobiyal ürünleri içerisinde bulundurmaktadır.. Yapı itibari ile modüler olan bu seriler antimikrobiyal ürünler ile birlikte modüler antimikrobiyal seri olarakta çözüm sunabilmekte. İster evinizde ister iş yerlerinizde, yalnızca olay anını kurtarmak için değil her zaman mikrop ve virüslerden korunmak adına bu seri ürünlerinden bulundurmanız hem kendiniz hem etrafınızdaki insanlar için çok önemli diyebiliriz.

Antivirüs ev ve iş yeri malzemeleri için Alkanlar.com. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

 

 

Legrand Ürün Serisi