Mavili Fiyat Listesi

Mavili elektronik ürünlerinin her modeli, en kalite çeşitleri ve en güncel Mavili Fiyat Listesi 2020 Alkanlar.com'da sizlerle!

Akıllı Adresli Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri

Büyük ve orta ölçekli projeler ile akıllı binalarda sıklıkla kullanılan akıllı adresli yangın algılama ve alarm sistemleri, yangının nerede çıktığını noktasal olarak bildirebilmektedir. Optik duman dedektörleri, ışın tipi duman dedektörleri, sıcaklık ve multisensör dedektörler yangını hızlı ve etkin bir şekilde algılayabilmektedir. Adresli doğalgaz ve LPG dedektörleri mahalde meydana gelen gaz kaçağını algılayarak olası bir tehlikenin önüne geçebilmektedir. Ayrıca mahaldeki kişiler yangın alarm butonu ile yangın alarm sistemini manuel olarak tetikleyebilmektedir. Hava şartlarına dayanıklı modelleri de mevcut olan siren, flaşör ve flaşörlü sirenler, yangın durumunda binadaki kişileri sesli ve görsel olarak uyarabilmektedir. Akıllı adresli yangın alarm panelinin kontrolünde yürütülen yangın otomasyonları ile binadaki kişilerin güvenli bir şekilde tahliyesi, yangının söndürülmesi vb. işlemler yapılabilmektedir. Supervisor grafiksel izleme ve kontrol yazılımı ile akıllı adresli yangın algılama ve alarm sistemleri mesafe kısıtlaması olmadan yönetilebilmektedir.

Konvansiyonel Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri

Küçük ve orta ölçekli projelerde kullanılan konvansiyonel yangın algılama ve alarm sistemleri, yangının kaynağını bölgesel olarak bildirebilmektedir. Optik duman dedektörleri, ışın tipi duman dedektörleri, sıcaklık ve multisensör dedektörler yangın meydana geldiğinde hızlı ve etkin bir şekilde algılama yapabilmektedir.  Konvansiyonel doğalgaz ve LPG dedektörleri ortamda meydana gelen gaz kaçağını algılayarak olası bir tehlikenin önüne geçebilmektedir. Ayrıca yangın alarm butonu ile mahaldeki kişiler yangın alarm sistemini manuel olarak tetikleyebilmektedir. Hava şartlarına dayanıklı modelleri de mevcut olan konvansiyonel siren, flaşör ve flaşörlü sirenler, yangın durumunda binadaki kişileri sesli ve görsel olarak uyarabilmektedir.

Konvansiyonel Yangın Söndürme Sistemleri

Konvansiyonel seri yangın söndürme kontrol paneli çapraz bölge prensibine göre çalışır, 4 algılama bölgesi ve bölge gereksinimlerine göre programlanabilen bir söndürme tahliye çıkışına sahiptir. Konvansiyonel söndürme kontrol paneli mikroişlemci kontrollüdür, yüksek performans sunar ve tüm söndürme projelerine kolaylıkla entegre edilebilir.

Denizci Tipi Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri

Gemiler, yatlar, yük gemileri vb. Gibi deniz araçlarında yangın güvenliği çok önemlidir. Bir deniz aracında çıkan bir yangının hızlı ve güvenilir bir şekilde tespiti can ve mal güvenliğini sağlayabilir. Bu nedenle, çok çeşitli deniz yangın alarm sistemleri sunuyoruz. Tüm akıllı adresli, konvansiyonel, söndürme ve gaz alarm sistemimiz TURK LOYDU (SOLAS 74 ve FSS) ve IACS (International Association of Classification Societies Ltd.) üyesi "Russian Maritime Register of Shipping" tip onay sertifikasına sahiptir.

Konvansiyonel Gaz Alarm Sistemleri

Konvansiyonel gaz alarm sistemleri kapalı otoparklarda karbon monoksit gazının algılaması için kullanılmaktadır. Son derece zehirleyici bir gaz olan karbon monoksit gazı, ortamda belirli bir yoğunluğa ulaştığında insan hayatını tehdit etmektedir.  Mahaldeki kişileri karbon monoksit gazının ölümcül etkilerinden korumak için tasarlanan konvansiyonel gaz alarm sistemleri, algılama yaptıktan sonra gazın tahliyesi için otoparklardaki havalandırma sistemlerini tetiklemektedir.

Gaz Alarm Santrali 4 Kanallı

Mavigard serisi gaz paneli 4 kanallı, 24V DC çalışma gerilimli gaz alarm kontrol paneline sahiptir. Her kanal 1 gaz dedektörü veya sınırsız sayıda yangın butonu ile 20 yangın dedektörü barındırabilir. Endüstriyel gaz dedektörleri ve 4-20mA dönüştürücü bağlantısı ile uyumludur.

Işın (Beam) Tipi Duman Dedektörleri

Maxlogic Beam Tipi Duman Dedektörleri yüksek tavanlı iç mekanlarda yangın algılama için kullanılır. Adreslenebilir ve konvansiyonel sistemler için yüksek teknoloji kullanılarak üretilen bu dedektörlerin iki farklı modeli bulunmaktadır. Yüksek depolar, depolar, büyük ve yüksek fabrika alanları, hangarlar, hipermarketler, avlular, müzeler, kağıt depolar, tekstil fabrikaları gibi yüksek tavanlı alanlar için özenle tasarlanmıştır. Işın tipi duman dedektörleri, kurulum (montaj ve kablolama) ve işletim (bakım ve kalibrasyon) açısından optik duman dedektörlerine göre maliyet ve zaman açısından çok daha avantajlıdır.

İzleme ve Yönetim Yazılımları

Sprvsr+, Maxlogic adresli yangın alarm sistemlerinin ve binadaki diğer sistemlerin uzaktan izlenmesi ve yönetimi için geliştirilmiş kullanıcı dostu bir yazılımdır. Sprvsr +, yangın alarm sistemi ile ilgili tüm faaliyetlerin (yangınlar, arızalar, kullanıcı müdahaleleri vb.) Kayıtlarını tutarak olay filtreleri ile analiz için çeşitli yöntemler sunar. Etkinlik anında; olay türü, tarihi, saati vb. bilgileri içeren anlık veya günlük raporlama ile SMS veya e-posta ile gönderilebilir. Yangın durumunda IP kamera sistemi üzerinden yangının yeri izlenebilir. SPRVSR + yazılımı, çatı üstü yazılım ve Bina Yönetim Sistemleri (BMS) ile entegre çalışır.

MAVİLİ FİYAT LİSTESİ 2024

Size en iyi hizmeti sunabilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.